Welkom op de academy van Natuur Engel. Hier vind je alle lesstoffen betaald maar ook gratis terug. 

Het lesaanbos is gebasseerd op natuureligie, en alternatieve geneeswijze. Denk daarbij aan bijvoorbeeld edelstenenstherapie of alles over de Keltische levenswijze. Deze modules zijn bedoeld voor persoonlijke groei en dus hoef je geen toetsen te doen. Het is puur voor jezelf om verder te komen in je leven. Je leven te verrijken en jezelf te begrijpen. Dit is niet altijd makkelijk. Er zijn veel mensen die een oordeel hebben hierover. Hier kun je vanuit je eigen huis gewoon jezelf zijn zonder dat iemand zich ermee bemoeit. Je zal zien dat je meer zelfvertrouwen krijgt. Je meer zal leven volgens jouw waarheid en daardoor minder bevestiging nodig hebt van de buitenwereld.

Waarom online een cursus volgen?

Je kan lekker thuis aan de slag en in je eigen tempo!

Het is goedkoper. Ik hoef niks af te huren en dus gaat dit van de prijs af.

De drempel is lager. Misschien spreekt een onderwerp je aan maar durf je de stap niet zo goed te zetten je er verder in te verdiepen. Of je bent bang voor commentaar uit je omgeving. 

Kan ik nog wel vragen stellen als ik iets niet helemaal snap?

Ja , ook dat kan gewoon. Je kan me appen of een e-mail sturen en dan geef ik zo snel mogelijk antwoord op je vraag.

In een groep vind ik het leuk om dingen te delen, kan dit online ook?

Je ziet elkaar natuurlijk niet maar je kan op deze pagina reacties achterlaten waar een ander op kan reageren. Je kan elkaar dan vragen stellen bijvoorbeeld. Ook kun je terecht op mijn Facebookpagina. Hier kun je ook contact leggen met mensen die dezelfde ineteresse hebben.

Hoe verloopt de betaling?

Je kan via klarna, Ideal, mastercard betalen en dit verloopt veilig via Molli Payments. 

Je zal een aantal cursussen via de hoofdsit betalen. www.natuurengel.nl en dus wordt je dan doorgestuurd. Nieuwere cursussen die hierop komen verloopt volledig via deze site.

Ik wens je veel plezier!

Rating: 0 sterren
0 stemmen